Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Близнаците да не бързат в любовта

27.01.2020г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни една вълнуваща седмица, в която няма да ни е скучно. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Със сигурност няма да скучаете. Работата ви ще е повече, отколкото очаквате. Предстоят интересни проекти и ще имате възможност за избор. Избягвайте противоречията, изследвайте правилото „който бавно върви, бързо стига“.

Не бъдете прекалено скромни по време на творчески дискусии. Ще получите допълнителни приходи, но не бързайте да ги харчите, защото в края на седмицата най-вероятно ще имате и непредвидени разходи. Дръжте се мило с близките си.

Любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Телец

Погледнато отстрани човек би си помислил, че сте си поставили за цел да покриете рекорди по трудолюбие. Не стигайте до крайно изтощение, ако искате да съхраните работоспособността си през целия период.

Създайте си някакво развлечение в средата на седмицата, за да „презаредите батериите“. Действайте с умерено темпо и използвайте времето за почивка наистина за отдих. Опитайте се да отделите повече време за семейството.

Коментирай