Свободно време

10 задължителни четива по комуникация

10 от най-важните статии от експерти в областта на ефективната комуникация

10.02.2020г. / 06 20ч.
Аз жената
Корица: издателство "Хермес"

Корица: издателство "Хермес"

За книгата

Добрите мениджъри знаят как да общуват ясно и убедително. А вие?

В книгата водещи експерти, сред които Робърт Чалдини, Джей Конгър, Холи Уийкс и Ник Морган, ще ви представят ценни съвети и стратегии по темата. Идеите са разгледани както в теоретичен, така и в практически план. Стъпка по стъпка, вие ще разберете:

  • как успешно и убедително да защитите идеите си;
  • как да достигнете до публиката;
  • как да вдъхновите околните;
  • как да спечелите доверието на събеседниците си и да постигнете консенсус;
  • как да поставите цели на базата на общи интереси.

Дори да не прочетете нищо друго за ефективната комуникация, обърнете внимание на тези десет статии от авторитетни специалисти, подбрани за вас от екипа на „Харвард Бизнес Ревю“.

За „Харвард Бизнес Ревю“

„Харвард Бизнес Ревю“ е списание, което се публикува от „Харвард Бизнес Пъблишинг“ към Харвардския университет шест пъти в годината и се разпространява в цял свят. Освен на английски, списанието се издава на още 13 езика.

„Харвард Бизнес Ревю“ предоставя на професионалисти в различни области най-добрите практики и ефективни насоки за управление, успешна комуникация и други.

В книгата ще откриете експертни мнения от:

Стивън Денинг – бивш програмен директор по управление на знанието в Световната банка, работи с организации в областта на лидерството, мениджмънта, иновациите и разказването на истории;

Ник Морган – главен изпълнителен директор и основател на „Пъблик Уъркс“, консултантска фирма в областта на комуникациите;

Робърт Б. Чалдини – президент на „Инфлуънс ат Уърк“ и заслужил преподавател по маркетинг в Аризонския държавен университет.

Информация за останалите автори и техните препоръки ще намерите в 10 задължителни четива по комуникация. Наръчник, събрал в себе си най-добрите съвети за убедително общуване.

На книжния пазар от 11 февруари 2020 г.
Превод: Диана Арнаудова
Обем: 232 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-1935-2
Корична цена: 15,95 лв.

Коментирай