Свободно време

С какъв подарък да изненадаме любимия човек за Свети Валентин

Изберете специален подарък за вашата половинка

11.02.2020г. / 12 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Остават броени дни до един от най-романтичните и приказни празници в годината - Свети Валентин. На 14 февруари по традиция отбелязваме празника на любовта, като всяка влюбена двойка избира свой специален начин да изрази чувствата си и да сподели емоцията.

Някои предпочитат да отидат на романтична вечеря в изискан ресторант, други се спират на кино за празника или пък избират да се насладят на любовта си в домашна и уютна обстановка, в компанията на бутилка червено вино. Независимо от начина и мястото, които избираме за празника, едно е сигурно: не бива да пропускаме да зарадваме своята половинка с подарък за Свети Валентин.

Вариантите за подаръци могат да са най-различни и зависят от вкуса на човека, когото обичате и неговите лични предпочитания. Ако обаче се колебаете в избора си и не сте сигурни какво да купите, ние ще ви помогнем. Подаръкът, с който никога няма как да сгрешите е хубавият и качествен парфюм. Освен това е много лесно да го поръчате онлайн, така че да не се налага да обикаляте по магазините и да губите излишно време. Достатъчно е да знаете какви аромати харесва любимият ви човек. Ето няколко предложения за по-лесен избор.

Подаръчни комплекти

Някои от най-известните аромати се предлагат в чудесни комплекти, включващи още атрактивни продукти като лосион за тяло, душ гел, крем за ръце или пък рол-он. Това е прекрасен вариант за романтичен подарък, тъй като ще зарадвате половинката си не само с любимия ѝ парфюм, но и с още няколко ароматни козметични продукта, на които да се наслади.

В някои подаръчни комплекти могат да се съдържат не само парфюм или тоалетна вода, но също и гримове, продукти за коса като шампоан, балсам, подхранваща маска, защитен флуид за косата или олио

Идеи за дамите

В зависимост от възможностите и предпочитанията ви може да избирате различни дамски парфюми. Ако сте с ограничен бюджет може да разгледате парфюмите, които са със специална цена или на промоция. 

Цветни аромати

Едни от най-предпочитаните аромати, които са подходящи за всеки сезон са цветните парфюми. Те подхождат идеално на всеки повод и най-вече на Свети Валентин, защото са романтични, нежни и прилягат на красивия повод. Не бихте бихте сгрешили с цветен аромат за подарък. 

Чувствени аромати

Ориенталските парфюми са не по-малко търсени от цветните поради своята изключителна чувственост и екзотика. Ако търсите наистина специален начин да покажете своята любов и да изненадате половинката си с незабравим аромат, може да се насочите именно към този тип парфюми и тоалетни води.

Тези аромати подчертават женствеността и допълват ярката индивидуалност на дамата, която искате да зарадвате. Съблазнителната нотка на ориенталските парфюми е толкова изкушаваща, че няма начин да сгрешите с такъв подарък за Свети Валентин. 

Плодови аромати

Ако търсите да подарите ухание, съчетано от деликатни и цветя и вкусни плодове, то насочете се именно към плодовите парфюмни води. Те са истинска радост за сетивата със сладкото си ухание, неповторим аромат и романтична страна. Този тип аромати подхождат на жени с весела натура, усмихнати, позитивни и отворени към света, пътешественици по душа. 

Предложения за господата

При избора на мъжки парфюми също има голямо разнообразие от аромати и не е така лесно да се избере подходящият. Но ако познавате партньора си добре, това не би било трудна задача за вас.

А ако отскоро сте заедно, това е прекрасен начин да го зарадвате с аромат, който смятате, че му подхожда най-добре. И в двата случая мъжкият парфюм е класическо решение за подарък и няма как да сгрешите с него.

При господата също може да се избира между парфюм, тоалетна вода или пък подаръчен комплект, който представлява комбинация от няколко продукта.

Сред уханията, които се търсят най-много са тези с дървесни нотки, ароматни, ориенталски, пикантни и цветни. 

Ако искате да изберете свеж аромат, който е подходящ както за деня, така и за вечерта, може да се насочите към тези с дървесни и цветни нотки. 

Ако искате подаръкът ви да е по-смел и съблазнителен аромат, тогава може да се насочите към избор на пикантни и ориенталски ухания, с които да впечатлите своя партньор. 

И най-важното при избора ви е да не забравяте, че когато подарявате парфюм вие подарявате спомен и изживяване. Всеки път, когато любимият ви човек се наслаждава на този аромат, той или тя ще мисли за вас с обич. А това е най-ценният подарък, нали?

*Снимки: notino.bg

Коментирай