Свободно време

Как една блогърка избра наднорменото тегло пред фитнес тялото

Отслабването невинаги означава щастие

10.02.2020г. / 09 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram dedikated_lifestyle

Снимка: instagram dedikated_lifestyle

Знаем колко е трудно да свалиш излишните килограми и да задържиш постигнатите резултати. Това изисква редовни тренировки, стриктно хранене, отношение към тялото ти, грижа за него. Е, австралийска блогърка на име Кейт ще ви изненада.

                                        Снимка: instagram dedikated_lifestyle

От снимките, които е споделила в своя профил вInstagram се вижда, че Кейт е имала проблеми с наднорменото тегло, които успява да овладее и да постигне завидна фитнес форма. В един момент обаче, Кейт отново променя своя начин на хранене и отново качва килограми, избирайки своя начин да бъде щастлива. Блондинката споделя, че докато е спазвала диета и е тренирала във фитнеса се е чувствала като обсебена.

„Трудно ми е да гледам стари снимки и да си спомням, че съм била това момиче. Не защото ми се иска все още да изглеждам така или защото сравнявам тялото си. А защото ми напомня колко бях обсебена.“

Кейт добавя, че е пропуснала много социални събирания и срещи с приятели, защото не е могла да се храни навън, защото е прекарвала много време тренирайки. Спомня си за ежедневните претегляния на кантара, постоянното желание да тежи по-малко. Как е била тъжна, защото не се е чувствала достатъчно добра.

„Не забравяйте, че понякога напълняването е просто страничен ефект от това да живеете най-добрия си живот и че „здравословното“ изглежда различно за всички.“

Днес Кейт е по-щастлива, не се срамува от своето тяло и с гордост споделя снимки по бански в социалните мрежи. Още нейни снимки може да видите в галерията ни.

Коментирай