Свободно време

От 2 юни „България Ер“ стартира нова въздушна линия до Валенсия

Еднопосочните самолетни билети до Валенсия са на изгодни цени от 79 евро, а двупосочните – от 149 евро

13.02.2020г. / 12 57ч.
Мария Дуковска
От 2 юни „България Ер“ стартира нова въздушна линия до Валенсия

На 2 юни националният авиопревозвач „България Ер“ стартира редовни директни полети до Валенсия – третия по големина град в Испания. Пътуването между София и магнетичния град ще се изпълнява всеки вторник в удобни следобедни часове.

Еднопосочните самолетни билети до Валенсия са на изгодни цени от 79 евро, а двупосочните – от 149 евро. В стойността на билетите на „България Ер“ са включени всички летищни такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, както и дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда и безплатен чек-ин.

Със старта на новите полети до Валенсия, това ще е петата дестинация в Испания, до която националният ни превозвач „България Ер“ лети. В момента авиокомпанията изпълнява редовни полети до Палма де Майорка, Барселона, Малага и Мадрид.

Разширяването на портфолиото от дестинации е и част от дългосрочната стратегия за развитие на „България Ер“ и поредна стъпка към осигуряването на широка палитра от възможности за пътувания на пътниците. Едва преди по-малко от месец националният превозвач обяви официално и още една нова директна линия – до Санкт Петербург. Полетите от София до Санкт Петербург и обратно ще се изпълняват всяка сряда и събота, като първият от тях стартира на 18 април. Осигурени са и удобни връзки с тръгване от Варна.

Повече информация може да откриете на www.air.bg, както и в Центъра за обслужване на клиенти на callfb@air.bg.

Коментирай