20 признака, че сте истински Риби

Какви са характерните черти на зодия Риби

2020-03-10 17:19:00 | Мария Дуковска

 

Още по темата

11. Умеят да прозират истинските намерения на хората около тях.

Рибите са надарени със силна интуиция, която им позволява да усетят какви са истинските намерения на хората и какво се крие зад думите им. Инстинктите им са много верни и е добре да се вслушват по-често в тях.

12. Адаптивни са и умеят да се разбират с всякакви хора.

Рибите се отличават с много адаптивност, която им позволява да се настройват по-лесно спрямо нови обстоятелства. Не е проблем за тях да общуват с нови хора в обкръжението си и умеят да контактуват с различни личности, без значение от възраст, пол, социален статус. Те са сред зодиакалните знаци, които общуват с лекота с всякакви хора и имат способността да накарат всеки да се почувства комфортно и спокойно в тяхната компания.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

13. Изключително щедри са.

Личността, родена под знака на Риби, е невероятно щедра и грижовна. В тяхната природа е желанието да подаряват – те са щедри не само на материални подаръци, но най-вече на мили жестове, обич и внимание.

14. Могат да са много нерешителни понякога.

Една тяхна не много позитивна отличителна черта е нерешителността им. Понякога им е изключително трудно да вземат решение и това може да ги побърка, както и хората около тях.

15. Страхуват се от отхвърляне и самота.

Рибите имат страх от отхвърляне и неоткриване на голямата любов. Самотата също е сред техните големи страхове.

Годишен хороскоп за 2020

16. Безкрайно артистични и креативни.

Безпогрешно ще разпознаете Рибите по това, че те са надарени с артистичност и оригиналност. Тяхната креативна страна винаги намира начин да се покаже и това е причината, поради която едни от най-големите имена в шоубизнеса са именно от зодия Риби. Такива имена са Елизабет Тейлър, Риана, Бон Джоуви, Брус Уилис, Шарън Стоун, Глен Клоуз, Лайза Минели, Дрю Баримор.

Снимка: iStock

17. Понякога предпочитат само своята компания и обичат уединението.

Има моменти, в които не желаят да са в ничия друга компания, освен тяхната собствена. Това не значи, че не желаят да общуват с вас, просто понякога се нуждаят от малко уединение.

18. Ценят високо честността.

Една от най-важните ценности за Рибите е искреността и те държат на честни отношения с всички хора в живота им, било то в професионален или личен план. Ненавиждат лъжата и ако сте честни с тях, те винаги ще ви уважават за това ви качество.

Кой е вашият грях според зодията?

19. Когато се влюбят, то е много дълбоко и отдадено.

Когато представител на зодия Риби се влюби, това е нещо много голямо и важно за тях, на което се отдават с цялата си личност. Любовта за тях не е помежду другото, а център на вселената им и те му отдават всичко, което имат и могат.

20. Инстинктивно усещат, когато техен близък е в беда или има проблем.

Благодарение на тяхната емоционалност и силна интуиция, Рибите често усещат, когато техни приятели или близки хора не се чувстват добре или имат проблем. В такива моменти те са прекрасни приятели, които са насреща с помощ и подкрепа.

Мъжете от тези 4 зодии са най-добрите съпрузи