Свободно време

„Смени жената“ се завръща с нов сезон по bTV

Първата размяна зрителите ще проследят утре от 21:00 часа

25.02.2020г. / 12 58ч.
Мария Дуковска
Семейството на Люба и Венци.

Семейството на Люба и Венци.

Новият 4-и сезон на вълнуващия социален експеримент „Смени жената“ започва в сряда вечер от 21:00 ч. по bTV с размяната между жените на семейство Ганеви от София и семейство Миневи от кв. Долно езерово, Бургас.

Люба Ганева (35 г.) и Мария Минева (22 г.) са много различни във философията си за живот и им предстои сериозно предизвикателство за цели 7 дни. Младата Мария налага деспотичен модел на „семейно щастие“, в което цари чистота, ред и дисциплина. Децата са в центъра на живота на младата майка, а бащата е този, който трябва „да слуша и да отстъпва“, за да има мир и спокойствие. Въпреки младостта си, семейство Миневи изглежда доста консервативно и затворено за всякакви удоволствия. Семейният им живот се е превърнал в скука и рутина.

Семейството на Мария и Димитър.

В семейството на Люба ситуацията е коренно различна. С три деца и доста по-зрели и на години съпрузи, всички в семейството се радват на малките неща в живота си. Непрекъснато и сами си търсят и намират поводи за усмивки. Многодетното семейство от София обича да пътува, да спортува и най-вече да сбъдва мечтите си. В момента строи къща на морето, а децата са резултат от зрялата и изгаряща любов между съпрузите.

Какво очаква всяка от жените, които разменят местата си, дали Люба ще оцени това, което има и дали Мария ще поиска да промени нещо в живота си, предстои да разберем в първия епизод на „Смени жената“ в сряда от 21:00 ч.

Новият сезон на един от най-забавните и драматични риалити формати ще предложи на зрителите още интересни и емоционални размени. В сблъсъци на характери, на различни семейни модели и разбирания за живота ще се включат 28 двойки. В 14-те нови епизода на „Смени жената“ популярни и непопулярни личности ще попаднат в абсурдни и забавни ситуации. Едно от предимствата на формата е, че всеки може да бъде провокиран от ситуациите, в които попадат героите; може да разпознае себе си, семейството си или свои близки хора, както и да си зададе и отговори на важни въпроси.

Коментирай