Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 март

Какво ни вещаят звездите за новата седмица

16.03.2020г. / 17 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои ни нова седмица, изпълнена с предизвикателства и динамика. С какви емоции ще е наситена седмицата за отделните представители на зодиака, разберете от прогнозата на астролог Петя Георгиева.

Овен

Условно бихте могли да разделите предстоящата седмица на два периода: до и след навлизане на Слънцето във вашия знак. В началото ще се наложи да се справите с поредица затруднения и ще успеете, ако сте достатъчно настоятелни.

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно, въздържайте се от разправии на публични места и от дребнави спорове с любимия човек.

Финансовото ви състояние е в пряка зависимост от умението ви да реагирате гъвкаво и да се възползвате от създалите се условия такива, каквито са. В края на седмицата не е изключено да получите допълнителни приходи.

Любовен хороскоп за 16 – 22 март

Телец

Контактите ще са интензивни през тази седмица. В началото с приоритет ще са деловите, а след тях – романтичните.

Настроението ви ще е не просто положително, а дори и заразително и ще въздействате окуражаващо на околните.

Разпределете свободното време така, че да не лишавате близките от вниманието си. Ако желаете да промените по някакъв начин обстановката около себе си, ще разполагате с възможност да го направите.

Служебните командировки може да са уморителни, но ще са и полезни. Ще разширите влиянието си и ще натрупате допълнителни знания и опит.

Близнаци

Работещата тактика е да не се съмнявате в собствените си възможности. Събитията ще са предсказуеми и крайните резултати няма да ви разочароват, ако довършвате започнатото и следвате своите принципи, а не чуждите препоръки.

Ако колегите, шефът или близките не одобрят идеите ви, не бързайте да се отказвате от тях. Може би начинът, по който им ги представяте не е достатъчно убедителен, опитайте пак.

Въздържайте се от рискови финансови операции и не се увличайте по „изгодни“ оферти и „последни“ намаления. Сравнявайте цените на стоките, които се каните да купите. Не е изключено да установите, че на местата, където не са намалени ги продават по-евтино, отколкото на т.нар. промоции.

Силните и слаби страни на всяка зодия

Рак

Почти непрекъснато или поне много често събитията ще се разминават с предположенията ви. Няма място за паника, просто анализирайте задълбочено фактите и търсете причините, пораждащи противоречия.

Ако усетите, че околните се държат враждебно, не се стремете да разберете защо, всеки има своите лоши моменти. Отношението им съвсем скоро ще се промени без излишни сътресения и обяснения.

Опитайте се да посрещнете непредвидените разходи с наличните си средства, не прибягвайте до запасите и спестяванията. Не е желателно да давате пари назаем. Ако някой от близките ви се нуждае от помощ по-добре е да им я предоставите в натура. Така поне със сигурност ще знаете, че няма да ви върнат парите, но няма и да се надявате да ги получите.

Как всяка зодия убива връзките си?

Лъв

Подгответе се психически за факта, че може да сте по-заети от обикновено. Работата ще изисква повече време и повече сили и точно затова не е желателно да бързате. Разпределяйте заетостта си равномерно. Ако се наложи да усвоявате нови знания систематизирайте материала на малки части, за да не натоварвате паметта си прекалено. В случай, че водите някакви съдебни дела, то те ще приключат във ваша полза.

Един от факторите за стабилизиране на материалното ви положение е да избягвате конфликтите. Търсете компромисни решения, чрез които бихте намалили разходите и укрепили позициите си.

6 от най-критичните зодии

Коментирай