Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 март

Какво ни вещаят звездите за новата седмица

16.03.2020г. / 17 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

През първите няколко дни от седмицата ще сте по-заети от обикновено и ще се налага да се занимавате с няколко неща едновременно. Мобилизирайте се максимално. Действайте последователно и внимателно. Целта не е да свършите работата по-бързо, а да не допуснете сериозни грешки.

Опонентите ви, колкото и пасивни да изглеждат, няма да се поколебаят да ви навредят. Отстоявайте мнението си без излишни емоции и без да „дърпате чергата към себе си“. Оставете резултатите да говорят за вас.

Вдъхновението и творческият ви потенциал са силни. Ще намерите нестандартни решения на съвсем обикновени казуси. Развивайки талантите си ще се спасите от скуката, но и ще получите допълнителни приходи.

Алфа жените в зодиака

Везни

Енергетиката ви през тази седмица ще се променя леко синусоидално. Ако в началото на седмицата се чувствате по-работоспособни, то в средата ще спадне, а после пак ще се повиши или обратно. През първите дни ориентирайте вниманието си към текущите професионални занимания. Домашните дела оставете за накрая. Не бързайте с новите занимания, ако интуицията ви подсказва, че условията все още не са подходящи за стартирането им.

Въздържайте се от експерименти, рутинната работа ще е стабилният ви източник на доходи. Бъдете последователни, ако искате да спестите и време, и средства. Не се надявайте на допълнителни приходи, дори да имате твърдото уверение, че ще ги получите.

Някаква изненада от материален характер, обаче, в края на седмицата със сигурност ще има.

Скорпион

Колкото по-сложни са задачите, които ви поставят и условията, в които трябва да ги изпълните, толкова ще сте по-мотивирани. Това не означава вие сами да си поставяте твърде амбициозни цели, а да следвате логиката на събитията и да правите онова, което се изисква от вас, а не онова, което самостоятелно сте си наумили.

Редуцирайте контактите. Ориентирайте се към онези, които имат отношение към професионалното и интелектуалното ви израстване. Другите ще са само губене на време.

Съществува едно твърдение, че на който му върви в работата не му върви в любовта, но при вас тази седмица няма да е така. Може да се каже, че успехите ви ще са поливалентни и балансирани. Обръщайте внимание на детайлите и ще се спасите както от лични конфликти, така и финансови проблеми.

Интериорът на всяка зодия

Стрелец

За ваш късмет, количеството работа и енергетиката ви през тази седмица ще са в синхрон. Може да имате допълнителни натоварвания, но силите ще ви стигнат, за да се справите.

Въображението ви също така ще е услужливо и ще ви подсказва нестандартни варианти за намиране на изход от трудните моменти.

Независимо от всичко, не е желателно да се преуморявате. Осигурявайте си пълноценна почивка и достатъчно сън. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да възстановите стара, отдавна прекъсната връзка. Ако раздялата преди време е била свързана с конфликт, не се страхувайте да подадете ръка за помирение.

Не е изключено успешно да приключите сделка, свързана с имот или да уредите делово споразумение с положителен ефект върху финансите ви.

Кой спорт е подходящ за вашата зодия?

Козирог

Ще постигнете целите си по-лесно, ако ги наричате с истинските им имена. Разпределяйте ежедневните задачи равномерно, за да избегнете свръхнатоварванията. Не е нужно да разкривате намеренията си, но не е и желателно да прибягвате до прекалена тайнственост и двусмислие.

Подхождайте искрено към хората от обичайното ви обкръжение. Ако не одобрявате нещо, кажете им го по начин, който няма да ги оскърби. Със сигурност ще постигнете разбиране и ще си спестите енергоемки спорове.

Не бягайте от промените, колкото и странни да ви изглеждат. Най-нестандартните ще ви дадат най-големи възможности да покажете знанията и уменията си.

В края на седмицата не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления.

Водолей

Сатурн ще навлезе във вашия знак тази седмица. Не се занимавайте с перспективните си планове. Напротив, заемете се с отложените към момента задачи. Ще намерите начин да се справите с повечето от тях и ще се почувствате доволни и пълноценни. Работете самостоятелно и без да очаквате одобрение. Да развиете уменията си е по-важно, отколкото да ви похвалят.

Амбицията ви да се справите с вредните навици ще е похвална, но резултатът сигурно ще си остане само на ниво обсъждане и добри намерения.

20 признака, че сте истински Водолей

Намалете разходите и не давайте пари назаем. Въздържайте се от инвестиции за развлечения и от „ранни записвания“ за каквото и да било. Трудно ще възстановите разклатения финансов баланс.

Риби

Меркурий ще навлезе във вашия знак през тази седмица, а Слънцето ще го напусне. Ще сте достатъчно продуктивни и ефективни, ако не позволявате на мързела да ви плени и демотивира.

Не се задоволявайте с постигнатото, бъдете сигурни, че можете още. Използвайте времето за работа и почивка по предназначение, без да ги смесвате. Както леността, така и преумората ще са еднакво вредни. Следете стриктно за здравословното си състояние и реагирайте незабавно при първите симптоми на неразположение.

20 признака, че сте истински Риби

Съчетайте полезното с приятното и почивката със самообучение по теми, различни от професионалните ви интереси. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, ако не го обсъждате и не демонстрирате благополучие пред непознати. Не вярвайте на схеми за бързо забогатяване.

Коментирай