Свободно време

Тест: Изберете форма и вижте коя професия е подходяща за вас

Един забавен тест, който разкрива личността

01.04.2020г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Замисляли ли сте се с какво, освен настоящата ви работа, бихте се занимавали? Днес споделяме един забавен тест. Изберете си една геометрична фигура. Изборът ви ще разкрие много за вашите силни и слаби страни, както и професиите, които са подходящи за вашата личност.

Кръг

Ако сте избрали кръга, то вие винаги поставяте акцент върху междуличностните отношения. За вас е важно хората в обкръжението ви да са щастливи. На вас винаги може да се разчита за съвет, когато някой се нуждае да бъде изслушан, разбран. Но както всяка личност, така и вие имате своите недостатъци, като склонност към клюки, нерешителност, мързел и самокритичност, които ви отделят от успеха.

Подходящите за вас професии са учител, маркетинг специалист, специалист човешки ресурси, историк, актьор, управител на заведение.

Страховете, които ни пречат да се развиваме

Квадрат

Вие сте работохолици и никога не оставяте нещата незавършени. Търпеливи сте, но на моменти твърде аналитични, което понякога ви кара да се колебаете и да сте нерешителни. Водите се от логиката, не толкова от интуицията си. За вас е важно всичко да е добре планирано.

Подходящите професии, в които може да имате успехи са офис мениджър, счетоводител, банков служител, програмист, лекар, инженер.

Черти от характера, които допринасят за щастлива връзка

Триъгълник

Ако изборът ви е тази геометрична фигура, то вие сте аналитична личност, която бързо учи и може да усвои голям обем от информация. Уверени сте във възможностите си, действате смело и контролирате случващото се край вас.

Свързани статии

Конкурентни сте, иновативни, критични, но и доста нетърпеливи.

Подходящите за вас професии са архитект, предприемач, дизайнер, икономист, адвокат, пилот.

Правоъгълник

Вие сте колеблива личност, която често оставя нещата недовършени. Въпреки че имате много ценни качества, сякаш несигурността във вас надделява, а това е видимо и за другите. Смелост и любопитство не ви липсват. Имате усет към красотата, имате идеи, но рядко пристъпвате към реализирането им.

Подходящите за вас професии са интериорен дизайнер, учен, музикант.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jokin ( преди 2 години )
Нещо не се получи.Избрах,триъгълник,а съм,пенсиониран-СТРУГАР!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар