Свободно време

Хитови сериали завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през април и май

„Тайният живот на Мерилин Монро“ и тв екранизации по два от най-известните криминални романа на Агата Кристи тръгват по Bulgaria ON AIR

10.04.2020г. / 13 49ч.
Мария Дуковска
Хитови сериали завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през април и май

Пролетта е време за премиери в ефира на Bulgaria ON AIR. През април и май националната политематична телевизия започва да излъчва хитови продукции, спечелили сърцата на милиони зрители по целия свят. Още в края на месеца в ефира на телевизията тръгва американска тв продукция, спечелила награда от наградите на Гилдията на режисьорите в Канада.

На 25 и 26 април, от 20:30 часа, Bulgaria ON AIR ще излъчи минисериала „Тайният живот на Мерлин Монро“, където зрителите ще имат възможност да проследят тайните на една от най-мистериозните жени в шоубизнеса. Филмът е базиран на едноименния бестселър на влиятелния биограф Дж. Ранди Тараборели и проследява живота на изкусителната актриса. В главната роля на Мерилин Монро е Кели Гарнър, а майката на красивата блондинка играе известната холивудска актриса и носителка на наградата „Оскар“ Сюзан Сарандън. В две поредни недели зрителите ще видят малко известни факти за най-популярната блондинка в света и ще разберат дали е успяла да пребори вътрешните си демони.

Още много тайни от света на шоубизнеса ще бъдат разкрити в хитовия американски сериал „Нереално“. От 27 април, всяка делнична вечер, от 20:30 часа, сериалът надниква зад кулисите на популярно риалити шоу, в което богат мъж търси своята избраница. В „Нереално“ зрителите ще видят колко реални са риалити форматите и къде е границата между истината и фалша. Провокативната продукция е създадена от Марти Ноксън и Сара Шапиро. В главната роля влиза Шири Апълби, актьорският състав включва още Крейг Биерко, Фреди Строма, Джош Кели, Натали Кели и други.

Безброй загадки и мистерии очакват зрителите на Bulgaria ON AIR и през май с два минисериала, екранизации по романи на Агата Кристи. На 3 май, от 19:30 часа, започва „Свидетелят по обвинението“. Тв продукцията е базирана на едноименната история на английската авторка от 1925 година. В три поредни недели минисериалът разплита бруталното убийство на богатата и бляскава англичанка Емили Френч, в ролята на която влиза холивудската актриса Ким Катрал – известна с ролята на Саманта Джоунс в „Сексът и градът“, за която получава „Златен глобус“.

След като мистерията в „Свидетелят по обвинението“ бъде разгадана, от 24 май Bulgaria ON AIR ще предложи на зрителите друга качествена тв продукция от Острова, базирана на най-продавания криминален роман в света и седма най-популярна книга на всички времена „Десет малки негърчета“ на Агата Кристи – „След това нямаше нищо“.

В три последователни недели, от 19:30 часа, зрителите ще могат да проследят психологическия трилър, в който десетима непознати, са събрани заедно на изоставен остров, близо до крайбрежната ивица край Девън в Северна Англия. Оказва се обаче, че не са сами – мистериозен убиец започва да ги убива един по един, следвайки текста на детска песничка. Защо – ще разберете в минисериала „След това нямаше нищо“ по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати