Свободно време

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Всеки има своите начини да преодолее разочарованията в любовта и връзките

15.05.2020г. / 09 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Страхът от отхвърляне е много силен и се оказва ръководен за много от нашите действия или бездействия. Случвало ли ви се е да искате да сте с някого, да изпитвате чувства към него, но да ви е страх да предприемете крачка към близост, защото той може да не изпитва същото към вас и от това да ви заболи?

Всеки човек се справя по различен начин с отхвърлянето и до голяма степен зодията влияе върху това. Ето как реагират различните зодии на отхвърлянето и как се справят с него.

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Овен

Овните се страхуват от отхвърляне. Някои от тях го заявяват открито, други го таят в себе си. От който и тип Овни да сте, едно е сигурно – отхвърлянето е един от най-големите ви страхове. Не обичате да се сблъсквате с него във връзките си и в отношенията си с хората. Трудно ви е да контролирате емоциите си, когато ви отхвърлят. Може да ви се струва, че сте се овладели и можете да продължите напред, но ако се случи повторна подобна ситуация, това може да ви извади от строя задълго.

Възможно е да ви накара да промените поведението си до степен, в която даже вие самите не се познавате. Също е възможно да проявите незрялост, да се държите нетипично за себе си, дори да се опитате да се молите на партньора си да промени решението си, ако става въпрос за отхвърляне от половинката ви.

Каквото и да се случи, Овните винаги успяват да излязат от трудните ситуации. Те намират сили да продължат при всички положения. Този зодиакален знак проявява изключителна сила, когато е поставен пред предизвикателства.

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Телец

Отхвърлянето измъчва сериозно Телците. Обикновено те се привързват към комфорта и надеждността във връзките си. Когато ги изгубят започват да се чувстват зле. Страхът от отхвърлянето предизвиква силно неудобство и поставя мислите им на място, на което те все още не са готови да отидат, а именно да се сблъскат с най-големите си страхове. Страхът от отхвърлянето и провала на връзката за Телците означава, че ще трябва не просто да се сбогуват с любовта на партньора си, но и да променят целия си материален живот.

Тази зодия се привързва към вещи и към дома си. Ако тези промени са свързани с промяна и на жилището им, това ги потиска още повече. Страхът от непознатото и от новото ги съпътства в такива трудни моменти.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Колкото и изгубени и тъжни да са, Телците успяват да се справят с отхвърлянето. Понякога просто им трябва малко повече време да си стъпят на краката и да подредят мислите си.

Близнаци

За Близнаците отхвърлянето е точно толкова неприятно, колкото за всички останали. Те просто не го правят да изглежда чак толкова драматично и трудно. Ако са застрашени от отхвърляне, Близнаците инвестират цялата си емоционалност, за да преодолеят първоначалния шок и да овладеят чувствата си. Вероятността скоро след отхвърлянето да потърсите нова любов не е никак малка. Това е така, просто защото вие никога не инвестирате чак толкова много емоции във връзките си и не ви трябва много време, за да успеете отново да се почувствате добре.

Тест: Каква любов ви очаква според зодията

Коментирай
Свободно време