Свободно време

„Десет малки негърчета“ – гледайте разтърсващата история по Bulgaria ON AIR

Криминалният минисериал стартира на 24 май от 19:30 часа

14.05.2020г. / 11 41ч.
Мария Дуковска
Кадър от минисериала.

Кадър от минисериала.

Могат ли прегрешенията от миналото да бъдат забравени? Отговорът идва в ефира на Bulgaria ON AIR от 24 май. В две последователни недели от 19:30 часа, политематичната телевизия ще излъчи минисериала „Десет малки негърчета“, създаден по най-продавания криминален роман на Агата Кристи „Десет малки негърчета“.

Седем души, всички непознати един за друг, са примамени да заминат към дома на господин и госпожа Оуен – собственици на голямо имение, разположено на изолирания остров Индиън Айлънд, до който има достъп само с лодка. Заедно с тях към мистериозното място пътува и Вера Клейторн – новият личен секретар на богатото семейство, а единствените други хора, които се намират на острова са семейство Оуен.

Когато пристигат на острова, непознатите гости разбират, че никой от тях не познава и никога не е срещал семейство Оуен, това се отнася дори за двойката икономи, живеещи там. Заседнали на острова, най-малко за три дни, докато пристигне следващата лодка, всички осъзнават, че са попаднали в предварително подготвения капан на Оуен. Един по един те биват убивани мистериозно, а това, което прави обстановката наистина плашеща, е все по-голямото съмнение, че така загадъчният и мистериозен убиец може да се окаже един от тях.

Екранизацията по криминалния роман „Десет малки негърчета“ печели наградата за най-добър филм на престижния Международен филмов фестивал в Локарно, а в актьорския състав влизат признати международни звезди от киното – Сам Нийл („Джурасик парк“), Ейдън Търнър („Хобитът“ и „Полдарк“), Миранда Ричардсън („Хари Потър“), Чарлс Денс („Игра на тронове“) и други.

Коментирай