Свободно време

Nostrabet препоръчва: Любим спорт според зодията ви

Кой е най-подходящият спорт за зодиакалния ви знак

14.05.2020г. / 16 10ч.
Аз жената
Nostrabet препоръчва: Любим спорт според зодията ви

Nostrabet.com препоръчва: Любим спорт според зодията ви. 

Зодиакалният знак винаги се смята за определящ характера на даден човек. Гадаенето по звездите е практикувано от хиляди години и до някаква степен може да даде обяснение защо някои дни идват като сериозни изпитания, а други минават изключително леко и приятно.

Мнозина са чували за щетите, които може да нанесе ретроградният Меркурий, но нека обърнем внимание на зодиакалните знаци, които със сигурност винаги ще бъдат на съвършена висота в спортните дисциплини. Ако погледнем царя футбол, със сигурност ще забележим, че Козирозите оставят впечатляващо присъствие на терена.

Те винаги са агресивни и силни, опитват се да доминират на терена и сякаш имат 6-о чувство къде да бъдат, когато коженото кълбо започне своя 90-минутен танц. Еден Азар е перфектно име, когато трябва да се докаже този факт и футболистът на „Челси“ демонстрира своята зодиакална сила на терена.

В женския футбол можем да споменем Кристън Прес. Американката притежава страхотен магнитуд на терена и неслучайно е зловещо главоболие за всеки футболист. Говорейки за спортна сила, какво да кажем за Овните. Техният впечатляващ характер в живота може да осребри сериозно спортната им кариера. Състезателният дух е закодиран в природата им и неслучайно можем да видим имена като Карийм Абдул-Джабар в НБА.

73-годишният вече пенсиониран играч може да бъде достатъчно добър пример за спортния дух на Овните. Зад гърба си има около 20 сезона, наистина Овните не знаят кога е време да се откажат, а размерите му от 2,18 метра го правят труден за забравяне.

Сред легендите на този спорт не трябва да пропускаме и Синтия Купър-Дайк, която и до днес се сочи като един от най-ценните играчи на терена, а и е успяла да запали толкова световния интерес към себе си, че и до днес се смята за един от най-важните играчи на този спорт. Разбира се, не е необходимо човек да бъде определена зодия, за да изпита максимално удоволствие от спортните дисциплини, букмейкъри като Winbet вече са се подготвили с изненади за феновете. Завръщащият се спорт е и още една причина да се запознаем с възможностите за залози и Winbet бонус предложенията в платформата. Именно там можем да проверим дали зодията идва с определен нюх към спорта.

Лъвовете са добре наложени хищници в спорта и един поглед към тенискортовете ще докаже точно това твърдение. Може ли да познаете каква зодия е Роджър Федерер? Точно така, кралят на тениса е Лъв, а статистиката го доказва. Често казват за Лъвовете, че са отборни играчи и имат чест на терена, но истината е друга, нищо не им доставя по-голямо удоволствие от победата.

Трябва да добавим, че играят с изключително вдъхновение и Федерер го доказва, към това можем да добавим и трофеите, които стоят зад името му. А ако насочим вниманието си към Скорпионите – известен представител на стихийните водни знаци – трябва задължително да споменем Александър Попов.

Руснакът отначало се притеснявал да влезе в басейна и имал сериозни страхове и резервации към плуването. Днес плувецът има в кариерата си 4 златни медала от олимпиада, 6 титли от световни първенства и още 21 титли от европейски първенства. Практически всяка зодия има спортен представител, но с времето някои зодии са успели да се наложат като доминанти, както можем да забележим при колоезденето.

Девите могат да се гордеят с легенда в този спорт – Ланс Армстронг. Неслучайно даваме него за пример, защото девата е изключително специална зодия. Представителите ѝ са известни с това, че винаги каляват духа и тялото си. Спортният свят отдавна е провъзгласил това като задължително правило за гарантиран успех. Разбира се, зодията е само потенциална предпоставка за спортната кариера, никой няма да спре спокойните Риби да се превърнат в боксьори, нали?