Свободно време

А1 Xplore TV вече предлага пълен спектър от аудио-визуална информация

Телевизията на А1 предлага богат каталог с хитови филми под наем

19.05.2020г. / 16 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: А1

Снимка: А1

Едва ли има човек, който да не е използвал YouTube – една от най-големите видео платформи, която е необятен източник на видео съдържание за потребителите от всяка възраст и пол. Цялото съдържание на YouTube вече е на разположение за потребителите на интерактивната А1 Xplore TV, които вече ще могат по-удобно да гледат любимите си клипове, да слушат музика и лесно да достигат до личните си плейлисти през екрана на своя телевизор.

А1 разшири функционалностите на своята стрийминг платформа и вече предоставя на клиентите удобството да достигат до YouTube и YouTube Kids директно от своя телевизор. Приложенията могат да бъдат отваряни директно през главното меню на Xplore TV, което лесно може да бъде управлявано и през смартфон.

Интерактивни функции, интуитивен интерфейс, видеотека, 4К канали

Това, което прави телевизията на А1 наистина специална, е наличието на богат каталог с хитови филми под наем. В А1 Видеотека зрителите могат да открият заглавия от водещи студиа и продуценти, които вече не се излъчват на големия екран и да ги гледат у дома. А в момента, когато функционирането на кината е под въпрос, достъпът до Видеотеката е още едно предимство за потребителите.

В допълнение, А1 Xplore TV е с интуитивен потребителски интерфейс, който запомня и анализира предишните гледания на клиента и така улеснява достъпа до видео съдържание. Платформата „се учи“ от зрителя и автоматично дава предложения за филми и сериали на база на неговите предпочитания.

Също така, А1 е първият български телеком, който предостави на клиентите си достъп до 4К ТВ канали. По този начин потребителите могат да се наслаждават на кристалното качество на картината и да се чувстват като на кино в собствения си дом.

YouTube в А1 Xplore TV

С добавянето на YouTube и YouTube Kids към А1 Xplore TV компанията продължава да се грижи за предоставянето на разнообразно и качествено видео и филмово съдържание на своите клиенти. Зрителите вече могат да се наслаждават и на лесен и удобен достъп до онлайн видеа, което ще направи престоя у дома още по-приятен и забавен за цялото семейство.

По-малките членове на домакинствата, които често са и по-големи привърженици на видео съдържанието, ще имат лесен достъп до онлайн видеа от специализираната платформа YouTube Kids. Видеата са подредени по възрастови и жанрови категории, което дава спокойствие на родителите, че детето няма да попадне на неподходящо съдържание онлайн.

YouTube е най-голямата онлайн платформа за видео споделяне с милиарди качени видеа и потребители на месец. През 2015-а година компанията създаде и YouTube Kids, за да даде повече спокойствие на родителите като предлага само подходящо за възрастта съдържание за деца.

Коментирай