Bulgaria ON AIR разкрива работата на най-елитните американски военни

Гледайте сериала „Морски тюлени: Шести отряд“ от 4 юни, всеки делник, от 22:15 часа

2020-05-28 10:47:00 | Мария Дуковска

Секретни операции ще поставят на изпитание най-елитните американски военни части в новия сериал „Морски тюлени: Шести отряд“, който тръгва в ефира на Bulgaria ON AIR от 4 юни, всяка делнична вечер, от 22:15 часа.

През 2014 година елитният отряд получава мисия да ликвидира лидера на талибаните в Афганистан и да спаси един от ръководителите на Шести отряд – Рип, похитен преди години от вражески войски. Задачата на опитните бойци става още по-сложна, когато разбират, че към терористите се е присъединил американски гражданин, посветен на джихада.

Премиерният за ефира на Bulgaria ON AIR сериал е вдъхновен от реални мисии на морските тюлени на бойното поле. Зрителите ще видят зрелищни атаки, стратегически битки и решение на живот и смърт. Двата сезона на „Морски тюлени: Шести отряд“ проследяват и как военната служба се отразява на личния живот на най-елитните американски военни.

Сериалът е създаден по сценария на номинирания за „Оскар“ сценарист и ветеран от Виетнам Уилям Бройлс („Аполо 13“, „Снайперисти“) и неговия син Дейвид Бройлс, участвал в множество специални операции на американската армия.