Свободно време

Предаването „Директно“ ще показва добрите примери и проблемите на малкия град

Зрители от цялата страна могат да изпращат сигнали, които предаването ще показва

09.06.2020г. / 14 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Актуалното предаване „Директно“ отива по-близо до хората, за да разкаже за добрите примери и трудностите, които срещат в ежедневието си. Паралелно с предоставянето на трибуна за експертни коментари по актуални теми, екипът на предаването ще се фокусира и върху позитивните новини и проблемите в малкия град, пречупени през призмата на живеещите там.

Зрителите могат да изпращат сигнали на имейла на предаването – direktno@bulgariaonair.bg, както и във фейсбук страницата на „Директно“. За всеки сигнал кореспондентите на Bulgaria ON AIR в цялата страна ще търсят различните гледни точки както от местните власти и институции, така и от всеки, който може да има отношение към проблема.

Актуалното токшоу „Директно“ с водещ Димитър Абрашев вече разказа как родителите приемат решението за отваряне на детските градини след края на извънредното положение, чрез историята на младата майка от Стара Загора. Зрителите се срещнаха и с група доброволци, които събират средства за обновяването на парка „Кайлъка“ в Плевен, а историята за кукления театър в Габрово отговори на въпроса какво е бъдещето на куклените театри в България.

Това е поредната инициатива на „Директно“, насочена към отделните региони в страната. През 2019 година предаването стартира поредица „Директно от общините“, която срещна зрителите с кметовете на 14 областни и по-малки градове. Целта на поредицата беше да потърси решение на проблемите на гражданите, лично от кмета на града, в който живеят.

Интересните теми и експертните коментари в „Директно“ може да гледате всеки делничен ден, от 17:50 часа по Bulgaria ON AIR.

Коментирай