Свободно време

Драма, комедия и любов ви очакват в сериала „Американска принцеса“

Очаквайте от 14 юни по телевизия Bulgaria ON AIR

14.06.2020г. / 13 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Лош късмет е булката да види бъдещия си съпруг с друга жена в деня на сватбата. Но точно това се случва с Аманда в сериала „Американска принцеса“.

Драматично-комедийната продукция може да гледаме всеки уикенд от 14 юни по телевизия Bulgaria ON AIR.След случилото се животът на героинята се преобръща на 180 градуса.

Бягайки от неловката ситуация Аманда попада в странен ренесансов фестивал, в който през деня съжителстват кралица Елизабет и Шекспир, а вечер не по-малко чудати личности, заради които злополучната булка изоставя богатия си съвременен живот. Без телефони и прищевки, тя става част от странната общност, правеща реверанс към миналото.

Зад сериала стоят имената на Джейми Денбо – актриса и сценарист, работила предимно в комедийния жанр, както и Дженджи Коан – сценарист и продуцент, с доста опит в телевизионните продукции, стояща зад сериали като „Трева“ и „Оранжевото е новото черно“.

В главната роля на Аманда влиза австралийската актриса Джорджия Флуд. Останалите роли са поверени на Лукас Неф („Да отгледаш Хоуп“) и Шона Кофоуд.

Безспорно „Американска принцеса“ е ексцентричен и еклектичен сериал, обръщащ внимание на детайлите. Така главната героиня бяга от реалността в приказния свят на Ренесанса с карета, водена от велосипед вместо кон. Все пак именно в новото пространство Аманда осъзнава, че има нужда от пробуждане и пренареждане на собствения си мироглед. А изоставянето на модерния живот и заживяването в ритъма на отминалата епоха става под съпровода на редица комични и драматични ситуации.

„Американска принцеса“ показва, че независимо колко модерно е станало обществото, хората продължават да имат доста „старомодни“ желания що се отнася до личното щастие, познати още от преди времето на Шекспир.

Гледайте първи сезон на „Американска принцеса“ всеки уикенд от 14 юни от 20:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Коментирай