Свободно време

Слънчево затъмнение в Рак – 21 юни

Предстоят промени

21.06.2020г. / 12 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 21 юни настъпва слънчево затъмнение в знака на Рак, което ще ни донесе сили да започнем нещо ново. Възможно е обаче да бъдем по-емоционални и някои от решенията ни ще бъдат продиктувани от сърцето. Ще искаме да премахнем ограниченията. Възможни са големи промени, които ще трябва да приемем. Хубаво е да помислим какво искаме да променим в живота си, да проявим воля, смелост и да не позволяваме на емоциите да ни объркват.

Какво ви очаква според зодиакалния знак?

Зодия Овен

Чудесно време е да започнете да правите планове за бъдещето. Търсете новата визия, която ще ви доведе до личностно израстване. След това ще можете да постигнете напредък към осъществяването на вашите цели и мечти.

7 признака, че вие сте единствената за него

Зодия Телец

Телци, сега е моментът да проявите желанията си. Използвайте думите си разумно, за да постигнете целите си, без да пречите на останалите. Не се забърквайте в интриги, защото само ще си навредите.

Зодия Близнаци

Ако в последните седмици сте имали усещането, че сте изгубили себе си, то сега силата ви ще се върне, в живота ви ще дойде онази любов, която заслужавате. Ще може и да повишите самочувствието си и да се движите уверено напред.

6 зодии, с които е трудно да имаш връзка

Зодия Рак

Раците ще бъдат по-емоционални, а всяка комуникация ще им носи напрежение. Ще е важно да контролирате вашата експресивност, защото никой няма до безкрай да търпи настроенията ви.

Коментирай