Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Хаотично начало за Близнаците

01.07.2020г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец юли ще е интересен и динамичен. Ще се отворят много нови възможности пред нас, но ще трябва добре да обмисляме своите стъпки. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

В началото на месеца правете онова, което преценявате като необходимо. Не отделяйте прекалено много време за удовлетворяване желанията на околните. Пестете си силите и не се поддавайте на порива за ярки изяви. В периода на пълнолунието е много важно да останете здраво стъпили на земята и да действате под диктовката на разума, а не на емоциите. Не надценявайте възможностите си и не давайте неизпълними обещания. Ще бъде неоправдана загуба на ресурси.

4 зодии, за които юли ще е прекрасен

Желанията и възможностите ви на моменти ще се разминават, особено в средата на месеца. Преценявайте на кои предложения да отговаряте и кои да отклонявате. Не е изключено някой да се опита да се възползва от вас.

Към края на месеца потенциалът ви бавно, но устойчиво ще расте, ще се повишава работоспособността ви и ще сте в състояние да стартирате нови начинания, които към дадения момент са били на етап обмисляне. Ще съумеете да демонстрирате и лидерските си умения, когато се налага.

Коментирай