Свободно време

Мастършеф 2020 – кулинарна среща в село Шипково

Файчето, Анна, Петя, Виолина и Куин, гостуваха в семейния хотела на Диана Бояджиева

01.07.2020г. / 14 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Изминалият уикенд се оказа приятно кулинарно изкушение за част от великолепния тим на участниците в тазгодишния MasterChef България 2020. 5 от най-добрите хоби готвачи у нас гостуваха на своята колежка от шоуто Диана Бояджиева в нейния хотел в курортното с. Шипково, Троянско. Диана бе сред участниците в Мастършеф 2020, но макар да си тръгна по-рано – не остана незабелязана и впечатли и с готвенето си, и с темперамента си, и с „цапнатостта“ в устата, съсипало от смях и удоволствие и участниците, и журито.

И тъй като страстта към кулинарията превръща участниците в шоуто не просто в „съзаклятници“, а в приятели, споделящи добрия вкус, част от хоби-готвачите се събраха на вдъхновяващ кулинарен уикенд. Петима бяха гостите на Диана, които кулинарстваха цели два дни (26-27 юни) насред великолепието на Троянския Балкан. Силният пол бе представен от музикалния продуцент, авантюрист и моторист с древни еврейски корени и търсач на кулинарни и други приключения Николай Маджаров-Файчето.

 

Той бе в компанията на русенката Виолина Маринова, завършила право, но предпочела семейството, семейния бизнес и разбира се – кулинарията; кулинарният блогър Петя Карабойчева от Панагюрище, мечтаеща за собствен ресторант, в който ще работи „само с мъже“; чирпанлийката Анна Стефанова, печелила освен овации в кухнята и титлата „Мисис България Европа“ и виетнамското момиче, избрало България – Куин Чан, влязла в кухнята на Мастършеф със „златната престилка“ на кулинарния самурай шеф Михалчев.

Коментирай