Gladen за дома се грижи

Голямото разнообразие от продукти включва близо 5000 артикула от цял свят, разпределени в много и разнообразни категории

2020-07-04 09:00:00 | Мария Дуковска

Най-накрая дойде време за дълго отлаганото лятно почистване, подновяването на счупения сервиз от чаши за вино и закупуването на нова посуда и стоки, с които да се впуснем в новите кулинарни предизвикателства, които всеки ден инфлуенсърите и известните личности ни отправят в социалните мрежи.

Shop.gladen.bg няма да подреди дома и кухнята вместо Вас, но за сметка на това ще Ви остави да допиете сутрешното си кафе, докато чакате всички необходими продукти да пристигнат до вратата на дома Ви. Онлайн магазинът работи в партньорство с Gladen.bg и веригата хипермаркети HIT и извършва доставки в София и околността.

Голямото разнообразие от продукти включва близо 5000 артикула от цял свят, разпределени в много и разнообразни категории. Докато сте седнали удобно на дивана си, освен храна от Shop.gladen.bg може да поръчате и всичко необходимо за дома и градината – пособия за чистене, перилни и почистващи препарати, домашни потреби и посуда, кани и купи и много други полезни и необходимо за всяко домакинство стоки.

Всяка седмица онлайн магазинът подготвя специални предложения и промоции на избрани продукти, съобразени с индивидуалните предпочитания и нужди на всеки. А най-хубавото е, че с Shop.gladen.bg магазинът е вече само на клик разстояние.