Свободно време

Най-добрият комплимент за всяка зодия

Какво обичат да чуват за себе си представителите на отделните зодиакални знаци

31.07.2020г. / 19 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Ако имате Козирог в живота си, вече знаете, че тяхната амбиция и решителност са сила, с която трябва да се съобразявате винаги. Те са страхотни мислители и мъдреци по природа. Постигат всичко, за което мечтаят, защото не се отказват и не се спират пред нищо. Ако им кажете, че се възхищавате на неуморния им дух и способността да дерзаят напред, ще им направите комплимент, най-вече, ако ви вдъхновяват и вие да постигате мечтите си.

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как е свързана с вашето здраве?

Свързани статии

Водолей

Водолеите мислят извън стандартите. Те са оригинални и свободни по дух. Имат винаги интересен поглед върху живота и света. Понякога се чувстват малко сами в това, защото срещат посредствеността у хората. Направете им комплимент за нестандартната им гледна точка и способността им да виждат света по различен начин. Ще го оценят дълбоко. Те се възхищават на различното около себе си и черпят вдъхновение от хора, които мислят оригинално. Стремят се да следват техния пример.

Честни срещу нечестни – кои са най-големите лъжци в зодиака?

Риби

Рибите имат добро, златно сърце. Те са емоционални и дълбоко вглъбени. Внимателно анализират чувствата си и тези на другите. Умеят да четат отвъд маската на другите. Никога няма да ви изоставят в трудна ситуация, особено ако сте им приятел. Готови са да дадат цялата си подкрепа, когато имате нужда. Страхотни слушатели са и дават ценни съвети, защото умеят да виждат всички гледни точки. Ако ги похвалите за това, ще ги докоснете истински.

Коментирай