Свободно време

Таро карта за 31 юли

Енергията днес е благоприятна за дългосрочните връзки

31.07.2020г. / 05 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деняУмереност. Тя е символ на търпението, на баланса и хармонията. Това може би е най-мощната енергия, която поддържа Вселената и живота, именно енергията на баланса. Толерантност, разбиране и съчувствие са ни нужни днес, за да бъдем в хармония с тази аркана и с днешната енергия. Търпението, умереността и дори въздържанието ще ни помогнат да преоценим ситуацията, хората около нас и да вземем най-доброто решение за това как да постъпим и какво да направим. Подходящ ден за започване на диета.

Съвет за деня Светът е карта, която ни съветва да довършим задачите, да не оставяме днешната работа за утре, а да я свършим днес. В синхрон с умереност тя ни дава стимул да постигнем баланс, като изчистим недовършеното и си дадем време за кратко спокойствие и търпение, преди да настъпи новият цикъл.

Светът е хубава карта, тя вещае щастие и успехи. Комбинацията от тези две карти може да означава, че се нуждаем от разчистване на пространството, от освобождаване от задължения и недовършени неща, от хармония и баланс.

В работата: В работата нека ви води спокойствието днес. Създавайте спокойна и хармонична атмосфера около вас. Довършете всичко, което можете и въведете ред в графика и задълженията.

За влюбените и семейните: Енергията днес е благоприятна за дългосрочните връзки, за планиране на семейство, на сватба. Ще сте обзети повече от мисли за сериозно обвързване отколкото за флиртове и е възможно да бъде сложен край на безперспективните връзки.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай