Свободно време

Таро карта за 1 август

Енергията днес е бурна за влюбените

01.08.2020г. / 05 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Петица жезли е символ на борбата, на споровете и сблъсъка на идеи. В нея всеки отстоява своя собствена истина и не иска да се съобразява с истината на другия. Денят предполага конфликтни ситуации, желание да наложим своето мнение, да бъдем чути и да получим признание. Егото ще е силно подхранено с огнена енергия и желание за надмощие.

Съвет за деня – Двойка пентакли е карта, която ни съветва да се заземим и да балансираме. Нека не се поддаваме на желанието за спор и надмощие, а да се опитаме да съхраним хармонията, като балансираме между собствените си желания и желанията на другите.

В работата: В работата нека ви води трезвата преценка и умението да успокоявате и внасяте баланс. Отдавайте внимание и признание на другите, ако все пак държите на позицията си, така няма да срещнете силен отпор и ще има шанс да се разберете мирно с партньорите си.

За влюбените и семейните: Енергията днес е бурна за влюбените, могат да възникнат недоразумения, да се стигне до кавги и изясняване на отношенията. Опитвайте да внасяте хармония, балансирайте и стойте здраво стъпили на земята. Не се поддавайте на огнените емоции, за да не кажете неща, за които после да съжалявате и да се извинявате.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай