Таро карта за 3 август

Очакват ни разбирателство и топлота

2020-08-03 05:29:00 | Михаела Лазарова

Карта на деня – Звездата е въплътената надежда. Тя сбъдва мечти. Звездата е плодородна и щедра, зарежда ни с оптимизъм и вяра в бъдещето. Денят е много подходящ за женски практики, срещи с приятелки, за да се заредим и напълним с енергията на плодородието и изобилието. За мъжете е добре да спортуват отборни игри. Вещае лекота и радост от живота.

Съвет за деня – Десетка чаши е носител на изобилието, на семейното щастие и домашния уют. Картата ни съветва да обърнем внимание на децата и семейството. Да се погрижим за хармоничните отношения. Очакват ни разбирателство и топлота. Добър ден за семейни мероприятия.

В работата: Много добър ден за ново начало на проекти. Денят ще е успешен, още повече, ако заложим на колегиалността и работата в екип.

За влюбените и семейните: В любовта прогнозите са чудесни, но трябва да поставим своите искания пред партньора. Не се притеснявайте да говорите за бъдещето. Ако партньорът ви обича, той ще планира живота си с вас. При дългогодишните партньорства има разбиране и взаимност. Получавате подкрепа и помощ от партньора. Доверете му се.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.