Свободно време

Таро карта за 5 август

В работата нека запазим статуквото

05.08.2020г. / 05 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Тройка жезли е карта на търпението. Работили сме, положили сме усилие, но сега трябва да обърнем гръб на действието, усилията и да изчакаме, да имаме повече търпение, за да постигнем намеренията си. Починете си.

Съвет за деня Крал на пентаклите е малко консервативна и застояла енергия, отново призовава към търпение и изчакване, а от друга страна е символ на благополучието и уредения живот. Това, което искаме ще стане, ако е свързано с материални придобивки, но трябва да проявим търпение и да държим фокуса си върху целите, които имаме.

В работата:

В работата нека запазим статуквото, да не правим промени точно сега. Изчакайте, може да планирате, но не правете нововъведения.

За влюбените и семейните:

Енергията днес е спокойна, време е за семейството и традициите. Бъдете с любимите хора и се насладете на време заедно. Помислете за общите финанси. Ако нямате половинка е добре да се погрижите за дома, да го направите по-уютен и да се погрижите за спестяванията си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай