Таро карта за 7 август

Усещаме се недоволни

2020-08-07 06:30:00 | Михаела Лазарова

Карта на деня – Осмица пентакли изобразява монотонната, но стабилна работа. Това е дейност, която макар и бавно, дава резултати и те са видни.

Съвет за деня – Четворка чаши изобразява неудовлетворение от работата, от постигнатото, скука. Въпреки пълните чаши, които стоят пред нас и късмета, който имаме, ние сме вътрешно недоволни и унили. Може би искаме да сме на друго място и да правим други неща, но задълженията ни принуждават да стоим там, където сме.

В работата:

Може би ви е тежко да извършвате днес задълженията си, мислите ви са другаде. Давайте си по-чести почивки и се наградете, може би със сладолед или с дълга разходка след работа.

За влюбените и семейните:

Чувствате се недооценени и считате, че въпреки усилията, които сте положили, не получавате заслуженото признание от партньора си. Ако е така говорете с него, честната комуникация е най-добрата комуникация.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.