Свободно време

Таро карта за 12 август

Обмислете какво няма да търпите вече, какви са вашите граници и в какво сте готови да вложите времето си

12.08.2020г. / 00 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Паж на мечовете е някой, който се е издигнал. Той употребява ума и логиката, за да използва възможностите, които предлага животът. Днес вероятно ще поемете ролята на стратег, обективно анализирайки своите възможности и обмисляйки какъв е най-добрият начин на действие.

Съвет за деня – Звездата означава време на изцеление, обновена вяра и енергия, както и потенциал за бъдещо щастие. Тази карта ви съветва да простите и да обърнете гръб на миналото.

Бъдете мили към себе си, не се самобичувайте и се опитайте да водите позитивен вътрешен диалог със себе си. Обмислете какво няма да търпите вече, какви са вашите граници и в какво сте готови да вложите времето си. Ще бъдете преобразени чрез вашия опит, ще усетите по-голямо чувство за смисъл и цел на живота си и ще можете наистина да тръгнете по пътя на промяната.

В работата

Докато предните два дни бяха изцяло в енергията на промяната, днес имаме комбинация, която ни напомня да се променяме, но да разчитаме на опит, стратегия и планиране. Не само да жадуваме външна промяна, но и да работим и променяме самите себе си.

За влюбените и семейните

Ако е имало раздяла тези дни, то енергията на изцелението и новата надежда вече са тук при вас. Приемете ги и се опитайте да застанете над нещата, да обмислите миналото, да извлечете полезен опит и да простите.

За новите връзки вероятно е валидно, че еуфорията преминава и започваме да възприемаме другия по-трезво.

За дългогодишните връзки настъпва по-спокоен период. Страстите утихват, за да може между вас да се настанят уюта, мира, топлината, както и тихата обич към познатия и скъп човек.

Коментирай