Свободно време

Актрисата Рая Пеева се присъединява към тандема Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Рая ще тръгне и на лов за любопитни истории и VIP събития

28.08.2020г. / 14 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: bTV

Снимка: bTV

Чаровната Рая Пеева, добре позната и от българския сериал “Скъпи наследници“, ще се присъедини към Деси Стоянова и Сашо Кадиев в ролята си на светски водещ в новия сезон на „Преди обед“ от 7 септември. Актрисата от Младежкия театър ще среща зрителите с едни от на-популярните личности у нас в техния личен преди обед - ще гостува в домовете им, ще тренира с тях в залата, ще пазаруват заедно, а когато се налага, ще гледа децата им. След залез слънце, Рая ще тръгне и на лов за любопитни истории и VIP събития.

Водещата Деси Стоянова обещава интересни срещи с „Влиятелните“ – т.нар. инфлуенсъри или хората, които имат хиляди последователи в социалните мрежи. Какво ги прави успешни, какво означават лайковете им и може ли да се забогатее онлайн са само част от въпросите, които ще намерят своя отговор.

Сашо Кадиев пък става „сървайвър“ в нова екстремна поредица. Водещият ще влезе в обувките на Беър Грилс, за да покаже какво се прави при среща с мечка в гората, кое растение е ядливо и кое-отровно, как да се измъкнете от лавина и как да сигнализирате за помощ.

Екипът на предаването ще изненада зрителите и със специален нов кухненски сет за кулинарни експерименти в студиото. Известни и неизвестни, кандидати и участници в MasterChef ще представят своите любими специалитети.

Нови поредици ще бъдат посветени на човешките взаимоотношения и връзките, на българските изобретения със световно признание, както и на полезните „направи си сам“ съвети - за дома, градината, автомобила. И още - новото нормално или как COVID-19 променя ежедневието ни. Новости има и във вече утвърдените рубрики на предаването.

Коментирай
Свободно време