Свободно време

Пълнолуние в Риби – Дева на 2 септември

Емоциите вземат връх

02.09.2020г. / 09 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец септември ще бъде интересен по отношение на космическите събития, които малко или много ще повлияят на живота ни. На 2 септември ни очаква пълнолуние в знака на Риби. Имаме Луна в Риби и Слънце в Дева. Това е едно емоционално заредено пълнолуние, което ще ни помогне да се свържем по-добре със своите емоции, но ни очакват и куп изненади. 

В астрологията, пълнолунието е месечно явление, през което Слънцето и Луната са в противоположни зодиакални знаци. В случая с пълнолунието през този месец Риби – Дева, не бива да забравяме, че Луната управлява нашите чувства, емоции. От другата страна имаме Слънцето, което управлява нашата идентичност, его и усещането за себе си. Когато тези две мощни енергии се противопоставят, имаме пълнолуние, което ни учи, че трябва да създадем баланс между сърцето и разума. 

Месечен хороскоп за септември

Да спрем да се самосаботираме, да правим реалистични планове, а не само да мечтаем, да се изправим смело пред страховете си. Тук се намесва и планетата Уран – която е планета на изненадите, помагайки ни да направим някои положителни промени и да се освободим от всичко, което ни пречи.

Какво ви очаква според зодията?

Овен 

Това пълнолуние може да ви помогне да се освободите от пристрастявания, вредни навици или дълготрайни емоционални травми, които пречат на вашия успех и щастие. Време  да мечтаете. 

Телец  

Социалните ви контакти ще са динамични, но и напрегнати. Има вероятност да научите някаква истина. Овладейте емоциите и обмислете добре случващото се. 

Таро прогноза за всяка зодия за септември

Близнаци

Близнаците ще могат да балансират работата и личния живот. Пълнолунието ще ви напомни за вашите приоритети. Мечтайте и не спирайте да полагате усилия към осъществяването на плановете си, но не поемайте повече товар, отколкото може да носите. 

Рак

Тази седмица може да възникнат обстоятелства, изискващи разяснения относно въпроси свързани с дома, пътуване или нерешени правни ситуации. Възможни са изненади, но накрая усилията ви ще бъдат възнаградени. 

3 зодии ще имат прекрасна есен

Лъв

Лъвовете ще могат да вземат важно решение свързано с финанси, имущество, наследство или преместване при любимия човек. Вашият дом на интимността и трансформацията ще бъде осветен, карайки ви да разгледате по-задълбочено това, което е изцяло ваше и какво сте готови да споделите с другите.

Дева

По време на пълнолунието в Дева, ще може да укрепите вашите връзки – любовни или бизнес. Възползвайте се максимално от тази космическа енергия. 

Коментирай