Свободно време

Таро карта за 22 септември

Време е да се обърнем навътре, да потърсим вътрешния си извор на щастие и баланс

22.09.2020г. / 00 57ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Асо жезли – това е спонтанна енергия, нещо пламенно ще изникне сякаш от нищото – може да е нов проект, бизнес идея или порив за ново начало, но може да е избухване на кавга, да излеете върху някого гнева си или да станете повод за нечии чужд изблик на яд.

Съвет за деня – Деветка пентакли е време да се обърнем навътре, да потърсим вътрешния си извор на щастие и баланс и да го оставим да бликне в цялата ни личност, да я озари отвътре навън. Не търсете чуждо одобрение, вътре във вас е всичко, което ви е необходимо.

В работата:

В работата емоциите преобладават, може би ще имаме спорове, но вие търсете баланс в себе си, потопете се във вътрешния си мир и тишина и не се оставяйте да бъдете въвлечени в бурни емоции и отношения.

За влюбените и семейните:

Ако връзката е нова картите съветват да изчакаме преди да правим генерални заключения, защото има силно физическо привличане, но за дълбока връзка е нужно духовно и ментално сливане. Дайте си време да видите дали ще се получи.Дългогодишните връзки може да усетят нов и свеж полъх в отношенията, което да обнови енергията между вас и да засили емоциите.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай