Свободно време

Таро карта за 12 октомври

Избягвайте спорове, сръдни и обиди

12.10.2020г. / 08 24ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова

Снимка: Венета Евтимова

Карта на деня – Сила поставя акцента върху това да укротите егото и да се опитате да бъдете по-благи и добри днес. Така ще привлечете повече съмишленици, положителни чувства и подкрепата, от която може би ще имате нужда.

Съвет за деня: Умереност в комбинация със Сила ни дава съвет да бъдем по-умерени, когато искаме да докажем правотата си. Проверете няколко пъти, претеглете плюсовете и минусите, преди да се хвърляте в спор или битка с някого.    

В работата:

Нека от вас струи оптимизъм, това ще направи деня ви по-добър и ще привлече колеги на ваша страна. Избягвайте спорове, сръдни и обиди.

За влюбените и семейните:

Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно заедно. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте заедно радостта от живота и не се поддавайте на обида и гняв. Ако все пак възникне спор се старайте да бъдете умерени и да не нараните чувствата на другия.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай