Свободно време

Таро карта за 15 октомври

По-добре мислете за настоящето и възможностите, които то предлага

15.10.2020г. / 07 39ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Комбинацията днес е интересна, имаме две шестици. Шестица чаши е карта на носталгията, може да ни се прииска да се ровим в спомени и да копнеем по миналото. Може да се появят стари познати, които не сте виждали отдавна или да ви се даде възможност за възобновяване на стари връзки.

Съвет за деня – Шестица жезли отново напомня, че може да се завърне нещо или някой от миналото, когото ще посрещнем с големи очаквания и надежди. Тук обаче има и едно предупреждение – миналото е минало и няма да се повтори. По-добре мислете за настоящето и възможностите, които то предлага.

В работата:

Възможно е да ви предложат да се върнете на работа, на която вече не работите или да се завърнете към проект, с който отдавна не се занимавате. Може и самите вие да започнете планове за завръщане към дейност, с която сте се занимавали в миналото. Това не е задължително лошо, но имайте едно наум. Все пак има причина, заради която сте изоставили старото и ако тя не е отстранена, може да се завъртите в омагьосан кръг.

За влюбените и семейните:

Днес има стремеж към уют, към спокойствие и отпускане в топлината на дома. Може да ви налегнат носталгични чувства, да си спомняте хубави моменти и да разгорите пламъците на обичта си един към друг. Може да получите мил жест от половинката или вие да инициирате жест на внимание и любов. Възможно е да се завърне и някой от миналото.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време