Свободно време

Таро карта за 18 октомври

Може да усетим и силно желание за нови дейности, проекти и идеи

18.10.2020г. / 07 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова

Снимка: Венета Евтимова

Карта на деня – Осмица пентакли е карта на усърдието и на положения труд. Не само, че сте свършили много работа, но тя е ползотворна и плодовете ѝ могат да се видят и усетят. Нещата не са станали бързо, но са дълготрайни и стабилни.

Съвет за деня – Асо жезли е импулс, чувство, което ни обзема изведнъж и също така изведнъж угасва. Може да усетим негативни чувства към някого, както и да усетим нечии гняв да се изсипва върху нас самите. Може да усетим и силно желание за нови дейности, проекти и идеи.

В работата:

Вложете повече импулсивност и творчески заряд в работата си. Монотонното и скучно ежедневие се нуждае от искрица емоция, творчество и свобода на духа. Внимавайте, енергията е взривоопасна, не се поддавайте на гняв.

За влюбените и семейните:

Спокойното ви и подредено съществуване, уютът и установеният домашен ред могат да бъдат силно разклатени днес. Внимавайте с емоционалните изблици и думите казани в миг на невнимание и повишен адреналин. Дайте си време за медитация и избягвайте да се въвличате в спорове.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите.

Коментирай