Свободно време

Таро карта за 4 ноември

Опитайте да се отдадете на повече преживявания, отколкото на мисли за работа

04.11.2020г. / 08 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Базирана на стихията на Земята, тази карта изобразява възможност за кариера, пари, добро здраве и подновена положителна енергия. Когато се падне тази карта, знаем, че ще дойдат прекрасни неща: нови възможности за работа, печалби, добро здраве и жизненост, оздравяване. Прилив на свежа енергия, позитивност и шанс за просперитет.

Съвет за деня – Умереност. Тя е символ на търпението, на баланса и хармонията. Това може би е най-мощната енергия, която поддържа Вселената и живота, именно енергията на баланса. Толерантност, разбиране и съчувствие са ни нужни днес, за да бъдем в хармония с тази аркана и с днешната енергия. Търпението, умереността и дори въздържанието ще ни помогнат да преоценим ситуацията, хората около нас и да вземем най-доброто решение за това как да постъпим и какво да направим. Подходящ ден за започване на диета.

В работата:

Днес комбинацията е чудесна, стига да не отдаваме твърде голямо значение на материалното. Опитайте да се отдадете на повече преживявания, отколкото на мисли за работа. Но все пак спазвайте умереност и се придържайте към баланса между приятните емоции и задълженията.

За влюбените и семейните:

Ако е имало конфликти тези дни, то енергията на изцелението вече е тук при вас. Един хубав ден за помирение и преоткриване на партньора и връзката ви. За дългогодишните връзки настъпва спокоен период, изпълнен с положителни емоции.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай