Свободно време

Таро карта за 10 ноември

Карта на работохолика

10.11.2020г. / 07 54ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Двойка пентакли.

 Това е карта, която се появява, когато имаме много задачи и ни се налага да балансираме между всяка от тях, за да се справим. Нужно е да сме гъвкави и да сме в хармония, за да понесем по-леко този период.

Съвет за деня – Десетка жезли.

Карта на работохолика. Интересно е, че се пада заедно с Двойка пентакли. Това е предпоставка за един наистина динамичен ден, в който ще се налага да отметнем много отговорности. Понякога е нужно да се мобилизираме и да поемем товара на настоящето.

В работата:

Комбинацията от карти говори за ден, в който трябва да свършите много. Бъдете концентрирани, това е временна ситуация. Предупреждението обаче е да не поемате повече задължения, защото сте стигнали максимума на нещата, с които можете да се справите.  

За влюбените и семейните:

Влюбените трябва да се запитат дали не дават твърде много от себе си за развитие на отношенията, без да получават равно по количество усилие от партньора си. Ако вие носите на плещите си тези отношения и правите всичко възможно да ги поддържате, е време да спрете и да се отдръпнете. Нека и другата страна се потруди за общото щастие!

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай