Свободно време

Таро карта за 16 ноември

Съвет за деня – Рицар жезли е огнена и импулсивна енергия

16.11.2020г. / 08 08ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Магьосникът е карта на действието.

Има толкова много инициатива и възможности в тази карта, но освен това има и знания как да се поеме по новия път. Добър ден за всякакви операции, ремонти и дейности, които изискват прецизност.

Съвет за деня – Рицар жезли е огнена и импулсивна енергия. Ентусиазъм и действие, и в комбинация с Магьосника, говори за един наистина динамичен ден, в който вероятно ще бъдете много активни. Може да е знак и за пътуване.

В работата:

В работата сякаш се разпалват спонтанно нови идеи. Притежавате и хъс, желание, но и знанията и уменията да осъществявате новите проекти. Подходящ ден за всичко, което ви вдъхновява да продължавате напред.

За влюбените и семейните:

Това ще е един хубав ден за любовта, но най-интензивен ще бъде при влюбените, които не са стигнали все още до признание, защото е напълно възможно това да стане днес и да преобърне живота ви, в положителния смисъл на този израз.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай