Свободно време

4 зодии, за които декември ще е прекрасен

Да посрещнем с усмивка последния месец от 2020-а

21.11.2020г. / 13 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Във всичко ще ви върви през новия месец, скъпи Скорпиони. Любовта ще е в апогея си, не ви очакват финансови проблеми, а здравето също няма да ви изневери. Очаква ви чудесен декември, насладете му се!

В любовта ще се радвате на хармония и разбирателство с партньора. Тези представители на зодията, които все още търсят своята половинка, ще имат възможност да се запознаят с интересни личности и кой знае, може би и голямата любов ще е сред тях. Важно е да сте отворени към тези възможности и да не бягате от шанса си.

Астрологичната прогноза за месеца предрича и чудесно здраве, Скорпиони. Ще се чувствате спокойни и в кондиция, без сериозни неразположения. Ако успеете и да запазите доброто си настроение, месецът ще ви върви като по вода. Ако страдате от хронични здравословни проблеми, дръжте ги под контрол, не се отпускайте и всичко ще е наред.

В кариерно отношение не е изключено да ви зарадват с повишение. За някои от вас е възможна и смяна на работата с по-перспективна позиция.

Финансовото ви състояние също ще е прекрасно, средства няма да ви липсват и ще можете да се зарадвате с покупка, за която отдавна мечтаете.

Водолей

Скъпи Водолеи, не си и помисляйте да се оплаквате през декември! Вашата зодия е сред късметлиите, които ще се радват на успех на всеки фронт – здравето ви ще е добре, любовта ще ви върви, а парите не само няма да са проблем, а може и да са в изобилие.

Прекрасното е, че през този период нещата ще се нареждат както сте желали и сте си представяли. Не се очакват сътресения и сериозни проблеми.

В любовен план ще цари хармония, чувственост и романтика. В дните след 16 декември съзнанието ви ще е на любовна вълна и ще се радвате на страхотни преживявания с половинката ви. Семейните представители на зодията ще се чувстват чудесно в компанията на партньора си, а необвързаните ще имат възможности да срещнат вълнуващ човек, с когото може би ще започнат връзка.

Здравето ви ще е цветущо, стига да не се преуморявате и да знаете кога да спрете с работата. Добрият контрол над хроничните ви болежки ще допринесе за спокойствието през месеца.

В кариерен и финансов план също няма да имате поводи за притеснения, напротив. Очаква ви много успешен период, в който ще усетите високата оценка на ръководителите си за своя труд и постижения. Насладете се на похвалите им, те са заслужени. Не е изключено да ви изненадат и с увеличение на възнаграждението или поне с бонус. Атмосферата в работата ще е приповдигната и не се очертават конфликти до края на годината.

Коментирай