Свободно време

Таро карта за 23 ноември

Нужда от нещо ново, от смяна на цвета на косата до нов дом или дори държава

23.11.2020г. / 07 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Глупакът.

Свободен дух и спонтанни решения, невинност и ново начало, напълно освободено от стари обременености. Нужда от нещо ново, от смяна на цвета на косата до нов дом или дори държава. Карта, която ви насърчава да следвате сърцето и интуицията си! Подходящ ден за практики за освобождаване от старото, прекъсване на енергийни връзки. Вярата в собствените сили трябва да е водеща за вас днес.

Съвет за деня – Асо пентакли.

Енергията на изобилието, на успеха и на щастието. Ден, в който с лекота ще вършите всичко, ще получавате подаръци и пари.

В работата:

В работата вероятно се появяват новости и промени, които предизвикват вълнение във вас. Внимавайте да не попилеете излишно и с лека ръка пари.

За влюбените и семейните:

В любовта, ако е нова, все още има много неизвестни, но със сигурност намеренията са чисти. Ако е дългогодишна може да е знак за избор, който трябва да се направи.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време