Свободно време

Таро карта за 8 януари

Предупреждението е да се пазим от преумора

08.01.2021г. / 07 13ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Императрицата. Тя е символ на плодородие, на изобилие и благополучие. Една от най-хубавите главни аркани в колодата. Помага ни да постигнем целите си от по-висока перспектива. Тя е божествената женственост в тези светли аспекти, като майчинство, грижовност, чувствителност, плодовитост, лечителство, закрила и мъдрост.

Днес е хубав ден за начинания свързани с дома, за подредба и създаване на уют. Делата ви във всички сфери са успешни, картата е символ на изобилие. Подходящ ден за творчество, за подхранване на женската енергия. Практики за женска енергия, сбирки с приятелки, разходки сред природата. Императрицата е лечител, тя дарява оздравяване. Предупреждението е да се пазим от преумора.

Съвет за деня – Рицар чаши. Това е карта, която обръща внимание към скоростно получаване на някаква новина, нещо, което ви тревожи ще получи своя отговор и развръзка.

В работата:

Обърнете внимание на менажирането на хора и проекти, може би е добре да прегледате правилата и да ги обновите и актуализирате. Така ще си спестите дребни, но неприятни неуредици.

За влюбените и семейните:

Ако имате някаква цел във връзката, сега е времето да я заявите. Не се отказвайте и комуникирайте с партньора. Нека той бъде най-добрият ви приятел и да бъде в течение с вашите желания, цели и мечти. Благоприятен ден за нови запознанства за необвързаните. Възможно е да срещнете интересна личност, която да привлече вниманието ви.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай