Свободно време

Dara изненада почитателите си с испанска версия на хита Mamacita

Една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти стартира лансирането на DARA във Великобритания

18.01.2021г. / 13 30ч.
Аз жената
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Талантливата и чаровна DARA може да се похвали с няколко прекрасни новини. Освен с испанска версия на хита си Mamacita, красивата варненка има още един повод за радост. Преди няколко дни „Вирджиния Рекърдс“ сключи сделка с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и стартира лансирането на DARA във Великобритания. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти. Забелязват DARA в Инстаграм, правят ѝ пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената ѝ страна.

След преговори, успяват да подпишат договор и обединяват усилия с българския екип на DARA за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания. В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на проекта на DARA – Mamacita, чиято премиера бе на 15 януари, както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца.

DARA представи български вариант на Mamacita навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be, а по видеото – с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков.

Коментирай