Свободно време

3 таро карти разкриват дали ви очаква просперитет в близко бъдеще

Изберете си една от тях

19.06.2023г. / 17 02ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Любов, здраве, късмет... Винаги ни вълнуват. Темата за парите също. Любопитни сме за това какво ни очаква в близкото бъдеще, дали ще намерим онова, което търсим. Днес споделяме 3 таро карти. Изберете си една и вижте какво ще разкрие за вашия просперитет в близко бъдеще.

1. Асо пентакли

Тази невероятна карта показва нова възможност за вас. Съвсем скоро може да очаквате предложения свързани с нова работа, допълнителни доходи. Може дори да се отнася за повишаване на вашата заплата, да получите премия, повишение в йерархията или да ви се отдаде възможност за печеливша инвестиция, да потръгнат бизнес делата ви.

Намислете си желание и вижте кога ще се сбъдне

2. Слънцето

Слънцето излъчва позитивност и изобилие, така че когато тази карта се появи във финансов аспект, това предполага положителни резултати като високодоходни инвестиции или увеличаване на спестяванията. Ако вие сте избрали точно тази карта, означава че скоро ще се радвате на изобилие. Трудът ви ще получи признание, а с това ще се повиши вашата увереност.

Таблицата на Далай Лама сбъдва желания

3. Колелото на късмета

Ако вие сте избрали тази карта, то за вас настъпват промени, задвижване, неочакван късмет. Но колелото на късмета ви напомня, че колелото винаги се върти и животът е в състояние на постоянна промяна. Ако сега ви е трудно, то ще настъпят светли времена. Ще имате късмет и успех. Картата подсказва и да цените хубавите мигове, дори и да ви се струват малки, да бъдете отговорни към парите, защото колелото може да се завърти така, че благата ви да изчезнат.

Коментирай