Свободно време

Таро карта за 27 януари

Ден, в който сме хармонични, весели и щедри, тъй като и съдбата сякаш е щедра към нас

27.01.2021г. / 07 39ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Деветка чаши е една карта, която носи изобилие, радост и благополучие. Сбъдване на желания, срещи с хора, празник, усмивки. Ден, в който сме хармонични, весели и щедри, тъй като и съдбата сякаш е щедра към нас. Добро здраве, добро разположение на духа, оздравяване. Съществува обаче риск от преумора.

Денят предвещава да е хармоничен, изобилен и приятен. Ден, в който си доставяме и получаваме удоволствие. Материален успех и физическо благополучие. Карта, която е свързана и с любовта към себе си. Подходящ ден за практики за любов към себе си и осъзнаване на собствената стойност.

Съвет за деня – Паж на чашите – отново чаши и емоции, явно днес ще е силно емоционален ден. Тази енергия е малко наивна, мечтателна, но много свежа и млада. Затова днес ви съветваме да имате отворено сърце, да сте в синхрон със себе си и емоциите си и да не стоите в закостенели стереотипи.

В работата:

Днес ще сте на крилете на вдъхновението, новото, свежото и различното. Потопете се в тази енергия и я приложете в работата си. Успявате да материализирате намеренията си.

За влюбените и семейните:

В любовен план, сбъднати мечти, удовлетворени желания, благополучен брак. На хората с дългогодишни връзки напомня да ценят това, което имат и да се стремят да работят в екип, да се избират един друг всеки ден и да се обичат силно.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати