Свободно време

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Годишен хороскоп на китайските зодиакални знаци

12.02.2021г. / 08 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Заек (Котка)

За предпазливия и разсъдлив Заек годината ще е наистина вълшебна. Заекът е наблюдателен, не особено смел и реализира идеите си тихомълком. Точно това негово умение да напредва незабелязано и безшумно ще му е изключително полезно в годината на Бика. Той ще се намира на точното място в точния момент и ще предприема промените крачка по крачка, без да се хвали, без да привлича вниманието и съответно без да си създава врагове, освен естествените, които той познава и от които умее да се пази.

Професионалните успехи ще постигне минавайки по „най-краткия път“, без особени усилия. Ще реализира повече от една своя мечта, а за някои от тях няма да похарчи и стотинка. Напълно в синхрон с професионалните успехи ще са и личните отношения. Обвързан или не, Заекът винаги ще е заобиколен от хора, които обича и които значат нещо за него.

Дракон

През тази година Драконът ще трябва да докаже, че се е поучил от грешките си и е готов да усвои уроците, които до момента е подминавал с пренебрежение. Ангажиментите му ще са такива, че ще се налага не само да ги изпълнява, а и да ги потвърждава, популяризира и стабилизира. А още по-важното е, че не бива да се главозамайва от успехите си и да рискува необосновано.

Доходите му ще се повишат, ако покаже предприемчивост и познания. Ще успее да реализира плановете си, но ще се наложи често да преодолява бюрократични бариери. В личен план Драконът ще получи не малко бонуси. Дали ще ги използва максимално зависи изцяло от мъдростта му.

Змия

Змията е индивидуалист, тя не обича да се съобразява с никого и с нищо. Обикновено успява много ловко да се „хлъзне“ покрай правилата и да провежда собствените си тактики, без да изпитва чувство на вина. Бикът не толерира подобно поведение. Не би помогнал на Змията в труден момент, но и не би ѝ попречил. Ще я остави да допусне грешките си и да понесе отговорността за тях. От друга страна, Змията е мъдра, прозорлива, последователна и логична. Следва целите си методично, умее да си подбира подходящи партньори и ще напредне в бизнеса с тяхна помощ.

Що се отнася до промените, към част от тях ще я принудят обстоятелствата, а за други ще трябва да събере смелост и да организира сама. Най-вероятно ще са свързани с местоживеенето и личния ѝ живот. В началото е почти сигурно, че няма да ѝ харесат, но в края на годината ще получи очакваната награда за усилията си и ще осъзнае ползата от инициативата, която е проявила.

Коментирай