Свободно време

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Годишен хороскоп на китайските зодиакални знаци

12.02.2021г. / 08 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Петел

Петелът е силно социален и уверено може да се каже, че за него годината ще е благополучна. Тайната е, че той ще успее да привлече и обедини около себе си много привърженици, които на драго сърце ще му съдействат да реализира дори най-екзотичните си идеи. А още по-интересен е фактът, че от най-екзотичните си идеи Петелът ще получи най-високи приходи.

Условието, към което задължително трябва да се придържа е да довършва започнатото и да работи старателно, отделяйки достатъчно внимание на детайлите. Дали необвързаните Петли ще попаднат на „подходящата кокошка“ не се знае, но семейните положително ще имат поне едно ново попълнение.

Куче

Със сигурност може да се каже, че за Кучето годината ще е спокойна, предсказуема, едва ли не скучна. Промените в професионално отношение (ако изобщо ги има) ще зависят изцяло от желанието му, ще са старателно подготвени и ще се случват плавно. По тази причина финансовото състояние на Кучето ще е стабилно.

Единствените затруднения, с които на Кучето може да му се наложи да се справя, ще са собствените му противоречиви мисли. Неумението му да дефинира ясно целите си и съответно начина на постигането им. Защото, как да стигнеш до някъде, като всъщност не знаеш къде искаш да отидеш. И понеже Кучето компенсира липсата на цел с инициатива и енергия, то ще ги ориентира към подреждане на личния си живот.

Изглаждането на противоречията и уреждането на взаимоотношенията често ще са задача номер едно, която при това ще бъде изпълнена повече от добре. За необвързаните, които твърдо са решили да създадат семейство препоръката е да се съобразят с финансовото си състояние.

Глиган (Свиня)

И Глиганът като Бика не обича промените, старае се да организира живота си така, че да си осигури стабилност и комфорт. Но независимо от това, в живота на Глигана ще се случат или по-точно ще нахлуят доста новости. На първо място ще привлече към себе си нови приятели. Глиганът изглежда непроницаем, но всъщност е дълбокомислен. Идеите му обикновено са комбинация от самобитност и прагматизъм и точно затова му осигуряват почитатели. С тяхна помощ ще разшири влиянието и ще подобри финансовото си състояние до степен, в която да си позволи достатъчно развлечения.

Изненади няма да липсват и в личен план. Глиганът ще се помири с хора, с които преди време е прекратил отношенията си, заричайки се, че ще е завинаги. Независимо дали е семеен или не, Глиганът трябва да се въздържа от неконтролирани сексуални връзки, от флиртове и извънбрачни интриги, да не се поддава на съблазни, защото ще изпадне в много глупава ситуация и ще се наложи да обяснява причините за постъпките си.

Коментирай