Свободно време

Тест: Любимата торта разкрива каква личност сте

Един сладък тест

21.02.2021г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рядко чуваме, че някой не обича да консумира сладко, а още по-рядко попадаме на личности, които не харесват тортите. Разкошен десерт, който може да приготвим без брашно, с двойна доза шоколад и ядки, без захар или само с 2 или 3 съставки. Коя е любимата ви торта? Едва ли имате само една. Днес споделяме един сладък тест.

Коя торта ви допада най-много:

  • Шоколадова;
  • Червено кадифе;
  • Плодова торта;
  • Еклерова;
  • Френска селска.

Изберете си една и вижте какво разкрива за вас изборът ви.


Шоколадова торта

Ако вие обичате да хапвате предимно шоколадови торти, за вас може да се каже, че сте дете по душа. Но също така, любителите на шоколад са емоционални личности, които обичат фините неща в живота. В обкръжението ви нямат място хора, които са винаги критични и отрицателни. Тук може да видите изкушаващи рецепти с шоколад.

Червено кадифе

Това е любимата торта на хората, които могат да се нарекат „рискуващ тип“. Въпреки че външно изглеждате студени личности, всъщност носите много топлина в себе си. Вие сте и романтици, но сякаш криете тази своя черта от характера. Тук може да видите как да си приготвите торта Червено кадифе.

Торта с плодове

Плодовите торти с леки кремове са любими на хората, които са последователни, донякъде консервативни. Те могат да преценят една книга дали е добра само по корицата. Лоялни са към другите и вярват, че доброто винаги бива възнаградено. Когато се налага да вземат решения, рядко се колебаят. Тук може да видите една чудесна рецепта за ягодова торта с шоколадов мус.

Торта с еклери

Трудностите не могат да ви откажат от постигането на целите. Освен това сте интересна личност, с която разговорите са винаги вълнуващи и често изненадвате останалите. Интересите ви са разнообразни, вдъхновяващи. Най-хубавото при вас е, че знаете как да поддържате нещата в равновесие, не изпадате в паника, когато се налага да се взимат решения. Вижте как да си приготвите лесни домашни еклери.

Френска селска торта

Ако това е вашата любима торта, то вие определено знаете какво искате от живота. Заобикаляте се само с качествени хора. Стилът ви е изискан и винаги бивате забелязани. Винаги знаете как да приоритизирате нещата в живота. За вас е важно хората да бъдат искрени и да си казват истината. Ето как да си приготвите още една вкусна торта – торта „Наполеон“ със сълзици.

Коментирай