Свободно време

„Пудра и захар“, епизод 3: За силата на женската енергия и таро прогноза за март

В новия епизод разговаряме с йога инструктора Венета Евтимова за йога, женска енергия и вълнуващия свят на таро картите

02.03.2021г. / 08 10ч.
Аз жената
Снимка: Az-jenata.bg

Снимка: Az-jenata.bg

В третия епизод на подкаста "Пудра и захар" ви срещаме с йога инструктора Венета Евтимова. От разговора с нея ще разберем повече за ползите от йога, за значението и силата на женската енергия, както и ще научим каква е нейната Таро прогноза за месец март.

 

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/995702122&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe><div style="font-size: 10px; color: #cccccc;line-break: anywhere;word-break: normal;overflow: hidden;white-space: nowrap;text-overflow: ellipsis; font-family: Interstate,Lucida Grande,Lucida Sans Unicode,Lucida Sans,Garuda,Verdana,Tahoma,sans-serif;font-weight: 100;"><a href="https://soundcloud.com/user-896049588" title="InvestorBG" target="_blank" style="color: #cccccc; text-decoration: none;">InvestorBG</a> · <a href="https://soundcloud.com/user-896049588/pudra-i-zakhar-epizod-3-podkast-na-az-jenatabg" title="Пудра и захар епизод 3: Подкаст на Az-jenata.bg" target="_blank" style="color: #cccccc; text-decoration: none;">Пудра и захар епизод 3: Подкаст на Az-jenata.bg</a></div>

 

В първата половина на епизода разговаряме с Венета за женската енергия и за начините да я увеличим в живота си, как да я използваме, защо тя е толкова ценна и как ни помага.

Във втората половина на подкаста Венета ни разказва за страстта си към Таро картите, както и прави своята месечна Таро прогноза за март. 

Специално за читателите и слушателите на Az-jenata.bg тя изтегли няколко Таро карти за месец март, а какво означават те, ще научите от подкаст епизода. Приятно слушане!

 

В поредица от няколко аудиоепизода ще ви срещнем с различни вълнуващи личности, с разнообразни професии, които ще ни разкажат повече за себе си, за това, с което се занимават, както и ще ви отправят ценни съвети и препоръки. Интервютата ще можете да слушате както в Az-jenata.bg, така и в няколко платформи, сред които SoundCloud и Spotify.

Темите, на които ще разговаряме в подкаста, ще са специално подбрани за аудиторията на Az-jenata.bg от главния редактор Мария Дуковска. Заедно със своите гости, Мария ще разговаря на любопитни теми като астрология, психология, нумерология и карти Таро, красота, кулинария, изкуство и за всичко, от което се вълнуват съвременните жени.

Подкастът е създаден в партньорство с BABÉ Laboratorios.

Снимка: Венета Евтимова.

* * *

"Пудра и захар", епизод 1: Кои зодии ще са най-успешни през 2021-а?

„Пудра и захар“, епизод 2: Тайните на щастливата и хармонична връзка

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати