Свободно време

Марс преминава в знака Близнаци – трябва да внимаваме с думите

Очаква ни един интензивен период

04.03.2021г. / 15 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените под знака на зодия Овен трябва да не се намесват и да не забъркват скандали и клюки. Телците е време да подредят своите финанси и да не харчат излишно. За Близнаците настроенията и енергийните нива ще се променят, а Раците ще продължават да се грижат за любимите си хора, но и ще споделят как се чувстват.

5 символа, които да носите в портфейла си за повече пари

При Лъвовете може да се появи ревност в рамките на някакво приятелство и най-накрая ще видят истината за намеренията на другите.

Девите ще влагат цялата си енергия в работа, но е важно да намерят баланса между нея и личния си живот. Везните ще е важно да бъдат честни открити, дори и да попаднат в конфликтни ситуации.

6 цъфтящи растения с положителна енергия според фъншуй

Скорпионите ще поставят ясни граници във връзката и няма да позволят на половинката си да не оценява техните усилия. За родените под знака на зодия Стрелец любовта ще се окаже изключително предизвикателна, разочароваща. Не се опитвайте на всяка цена да спечелите спора с любимия човек.

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Козирогът ще има много енергия, но ще я разпилява. Погрижете се и за собствения си комфорт.

Водолеите, които нямат половинка ще я търсят и може би ще намерят някого, а тези, които са във връзка трябва да внимават с интензивността на чувствата си. Рибите може да попаднат в сложна ситуация, в която да се наложи да вземат нечия страна. Въздържайте се от такива стъпки.

Коментирай