Свободно време

Таро карта за 2 април

Тя показва кулминацията на усилията и търпението, надеждата ни резултатите да се разгърнат

02.04.2021г. / 09 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Седмица пентакли – тази карта символизира влагането на време и енергия в бъдещето и очакването на дългосрочната награда. Тя показва кулминацията на усилията и търпението, надеждата ни резултатите да се разгърнат. Постоянството днес е ключово; може да се изкушите да се откажете от нещо, тъй като не можете да видите ползите от вашата упорита работа, но недейте, нещата може да отнемат време, за да се реализират и може да се забавят, но стига да сте се подготвили добре, ще пожънете плодовете от усилията си.

Съвет за деня – Асо пентакли говори за финансови предложения и възможности, перспективи, добро здраве и положителна енергия. Ще имате нови възможности, свързани с пари, ресурси, физическото ви Аз и материалния свят. Ще усетите прилив на свежа енергия и позитивност и може да получите помощ по финансов или материален въпрос. Мислете положително и бъдете готови да култивирате всички нови възможности.

В работата:

Комбинацията днес е пентакли, а това говори за нужда от стабилност, сигурност и постоянство. Не рискувайте, вървете по утъпкани пътища и планирайте бъдещето добре.

За влюбените и семейните:

Днес може да оцените присъствието на човек, който е до вас и в добро и зло, който е търпелив и ви подкрепя винаги. Покажете му, че е скъп за вас чрез подарък, отделено време или искрен комплимент. Не са изключени разговори за планиране на бъдещето.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 3 години )
otdavna sum naiasno kakuv prekrasen muj obojavam .znaia 4e e cialo sukrovi6te i go 4akam v li4nia si jivot kogato mu svur6at slujebnite angajimenti.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар